Par aktuālo interjerā RSS



Bāra krēslu trendi

Bāra krēsli ir būtiskas mēbele, kas jebkurai interjera telpai piešķir elegances un stila pieskārienu. Tie ir daudzpusīgi, funkcionāli un stilīgi, padarot tos par populāru izvēli daudzām mājām, birojiem un restorāniem. Pēdējos gados bāra krēsli ir kļuvuši arvien populārāki, jo māju īpašnieki un interjera dizaineri ir pieņēmuši jaunākās mēbeļu dizaina tendences. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažas no populārākajām bāra krēslu tendencēm interjera dizainā.

Turpināt lasīt



Atvadāmies no gaišajiem interjeriem: Kas paliek, un kam jāaiziet.

Gaiši baltos Skandināvu interjerus aizvieto dziļi tumši, bagātīgi zaļi un violeti toņi. Aktuāls ir zaļš velveta dīvāns, tumšas koka mēbeles ar metāliskiem akcentiem un tekstūra. Turpini lasīt par 6 tendencēm šajā sezonā. Bagātīgi pigmenti    Esam drosmīgāki ar krāsu izvēlēm, gan uz sienas, gan mēbelēs. Tumši violets, navy un emeraldu zaļā. Šie bagātīgie toņi tiek lieliski izcelti ar velveta mēbelēm vai spilveniem. Glamūrīgs tumšs koks Atkāpjamies no skandināvu bālajiem, balinātajiem kokiem. Šogan tumši koka toņi pārņems virsroku, atdzīvinot retro glamūru.     Kumode 'OPERA' €1,982.00   Metāla rokturi un kājiņas Metāliski akcenti piedod kokam papildu glamūru un izsmalcinātību. GALDIŅŠ 'MERILIN' €450.00 Globālie iespaidi tekstilā Interjerā integrējam labāko no pagātnes un citām kultūrām. Miksējam dažādus rakstus un kombinējam netradicionālus materiālus, neatkarīgi no krāsu paletes. Paklājs...

Turpināt lasīt



Mūsu iecienītākie galdi

Galdi visu izmēru virtuvēm un ēdamistabām. Multifunkcionāli transformējami, izvelkami taisnstūra un apaļi galdi no koka, metāla vai stikla. Virtuves galdu un krēslu komplekti. Galdi ar dizaina elementiem.

Turpināt lasīt




Pavasara krāsu tendences

Pavasara atnākšana rada smaidu mūsu sejās. Un tas ir tas, ko arī mūsu mājām vajadzētu darīt līdz ar siltā laika atnākšanu: smaidīt. Ir pienācis laiks vakariņām kopā ar draugiem un kokteiļiem uz terases, jo siltās ziemas drēbes tiek liktas atpakaļ skapī līdz nākamajai ziemai.

Turpināt lasīt